تبلیغات
پزشک خود باشیم - چرا باید به گوشت پخته سماغ بزنیم؟

پزشک خود باشیم

یکشنبه 18 اردیبهشت 1390

چرا باید به گوشت پخته سماغ بزنیم؟

نویسنده: موسی نایینی   

چرا باید به گوشت پخته

سماغ بزنیم؟

 

یک متخصص تغذیه گفت:به همراه گوشت پخته شده حتما باید از سماق استفاده کرد،اما به چه علت ؟

 

مرتضی صفوی ،دکتر تغذیه گفت:سماق محرك اشتهاست.چاشنی خوبی برای غذاها محسوب می‌‌شود و پاك ‌كننده‌ی معده است.
این متخصص تغذیه افزود:سماق برای بیماران دیابتی نیز مفید است،زیرا در افراد دیابتی مانع از فرآیند تركیب گلوكز با مولكول‌های پروتئین حیاتی بدن و تغییرات شیمیایی و عمل كرد آنها می‌شود.
صفوی اضافه كرد:سماق ضد تب است و در درمان بیماری‌های روماتیسمی،نقرس و برای برطرف كردن تهوع نیز موثر است.سماق را باید به دور از نور مستقیم خورشید نگهداری كرد.

  • آخرین پستها

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

javahermarket